Yhteystiedot

Toimistomme sijaitsee Ilmajoen kunnantalon 1. kerroksessa. Auton voi pysäköidä ilkanpatsaan puoleiselle pysäköintialueelle tolpattomaan ruutuun, tolpalliset ovat varattuja paikkoja. Kunnantalon pääsisäänkäynti on Ilkantietä vasten olevat ovet. Sisälle tultaessa voi neuvonnasta pyytää apua tai suunnata ennen portaita oikealle, jonka jälkeen seinästä löytyy nuolta isännöinnin suuntaan.

Kunnantalon postiluukun käyttö
Jos kunnantalo ei ole auki, postia voi jättää pääovella olevasta postiluukusta, jossa lukee kunnanvirasto. Posti kulkeutuu meille seuraavana aukiolopäivänä. Postiluukusta jätettävä posti kannattaa laittaa kirjekuoreen tai muovitaskuun ja postiin kirjoitetaan joko yhtiön nimi tai isännöinti. Postiin laitetaan jättäjän yhteystiedot sekä lisätietoa mahdollisesta postista (mitä sisältää ym.). Postiluukusta voi turvallisesti jättää esim. asunnon avaimet, irtisanomislomakkeet, hakemukset jne.

Laskutustiedot

Vastaanotamme verkkolaskut sähköisesti.

Ilmajoen Vuokratalot Oy:

Nimi: Ilmajoen Vuokratalot Oy
Y-tunnus: 0830972-3
OVT–tunnus: 003708309723
Operaattori: Nordea
Välittäjän tunnus: NDEAFIHH

Palonkortteeri Oy:

Nimi: Palonkortteeri Oy
Y-tunnus: 0894632-7
OVT–tunnus: 003708946327
Operaattori: Nordea
Välittäjän tunnus: NDEAFIHH


Laskut voi lähettää myös sähköpostilla:
katariina.korpela@ilmajoki.fi


Paperiset laskut voi lähettää osoitteella:
Yrityksen nimi (Ilmajoen Vuokratalot Oy tai Palonkortteeri Oy)
PL 23
60801 ILMAJOKI

Varmistathan, että laskulla on yrityksen nimi oikein!

Isännöinti

Isännöimme myös Ilmajoen Palvelutalosäätiön kohteet sekä kunnan suoraan omistamat asunnot. Tietoa näistä löytyy kunnan sivuilta.