Vapaana olevat asunnot

Ilmajoen Vuokratalot Oy ja Palonkortteeri Oy

Vapaana olevien asuntojen tilanne päivitetään kerran viikossa. Muutoksia saattaa tapahtua päivitysten välissä ja toimistolle ilmoitetut asuntovaraukset eivät näy listassa. Pääsääntöisesti irtisanomisia tulee kuun lopussa.

Tästä linkistä näet vapautuvat asunnot:

Vapaat asunnot (päivitetty 15.9.2017)

Vapaiden asuntojen listalle on päivitetty huomio kaksion muuttamisesta yksiöstä, jolloin vuokra kohtuullistetaan asunnon kokoon nähden sopivaksi. Ole yhteydessä isännöintiin, jos haluat asiasta lisää tietoa!
Asunnon vaihto

Elämäntilanteet muuttuvat ja sen myötä myös asunnon tarve. Viihdytkö nykyisellä asuinalueellasi, mutta asunto on väärän kokoinen vai olisiko tarve saada asunto lähempää palveluita? Et kuitenkaan uskalla irtisanoa asuntoasi kun toiveitasi vastaavaa asuntoa ei ole tarjolla? Otamme käyttöön asuntojen vaihtopalvelun. Vaihdosta kiinnostunut asukas ilmoittaa isännöintitoimistoon minkälaiseen asuntoon olisi halukas vaihtamaan. Palvelu on käytössä vain Ilmajoen Vuokratalojen asukkaille. Vaihto tapahtuu anonyymisti asukkaan niin halutessa. Julkaisemme tiedot vaihdossa olevista asunnoista nettisivuillamme muodossa ”4h+k+s Ratsumiehentie vaihtuu 3h+k+s keskusta”. Sopivan vaihtoasunnon löytyessä, ota yhteys isännöintitoimistoon.

Ahonkylä

2h+k+s halutaan vaihtaa 3h+k+s samalta alueelta.

Kunnan suoraan omistamat asunnot

Kunnan suoraan omistamissa asunnoissa on tällä hetkellä vapaana Koskenkorvan koulun huoneistoja. Lisätietoja voit kysellä isännöitsijältä.